Radisson Blu Resort, Fujairah, Spojené Arabské Emiráty

Minulý týden jsme strávili v SAE na zasloužené dovolené, v létě jsme se trochu ošidili, tak jsme za mořem a teplem vyrazili pořádně až teď. A není to šptaný nápad, jet si užít dovolenou v době, kdy je u nás ošklivo (a že u nás zrovna ošklivo bylo). Okolnosti nás přivedly do emirátu Fujairah a do resortu Radisson Blu a musíme říct, že jsme nad míru spokojení! 





Chtěli jsme letět za klidem a relaxem, což se nám tady docela povedlo. Resort je opravdu nádherný, personál velmi milý, jídlo vynikající (o tom ale až jindy, protože jídlo si zaslouží samostatný post), moře krásné a pláž přírodní (což v emirátech není samozřejmostí), služby perfektní, takže co dodat víc. Jediný neovlivnitelný faktor je počasí, což jsme teda chytli, teplo samozřejmě bylo, akorát ten bronz jsme neměli možnost pořádně nachytat, protože dva dny, které jsme trávili u vody bylo hodně pod mrakem. 

















Nutno podotknout, že jsme se na dovolené seznámili s bezvadnými dvojkami, jednou z nich byly dvě kamarádky z Chomutovska a druhou dvojkou byl manželský pár z Českého Krumlova. S ženskýma jsme trávili více času, ať už při společném objevování Dubaje či ochutnávání vynikající kuchyně a večerního vysedávání u venkovního hotelového baru a popíjení drinků (hlavně naší oblíbené Piňakolády).

Nepočítali jsme s tím, že tak brzy zachází slunce (příště budeme chytřejší), a tak jsme měli i dost času po setmění. Využili jsme hotelové posilovny a já jsem se ženskýma chodila cvičit jógu, kterou lektoroval velmi šikovný Ind z místního SPA. SPA jsme bohužel nevyužili, ale to jenom kvůli tomu, že bychom ho nemohli využít spolu, ano, nacházeli jsme se v muslimské zemi....





Komentáře

Oblíbené příspěvky