Designer Outlet Parndorf

Ještě stihnem jeden předvánoční post o nakupování. Minulý týden jsme vyrazili na nákupy do Parndorfu, kdo zná, ví, kdo nezná, pozná! :-)



O Parndorfu už napsalo tisíce blogerů, každý na to má pohled jiný. Upřímně řečeno je to poprvé, co jsme tam docela dobře pořídili, protože ač se jedná o Outlet, pořád jsou tam ceny ve většině obchodech hoooodně vysoké. Tomu podle Jindry odpovídají i zákazníci a zaměstnanci, vše je na vyšší úrovni, než v našich outletech. Jeli jsme v týdnu, což byla výhoda, protože prodírat se davem o víkendu, na to bychom asi neměli nervy. Oproti jiným návštěvám jsem byla mile překvapená pořádkem v obchodech, je pravda, že v době největších výprodejů je nereálné udržet obchody v uklizeném stavu (samozřejmě se nejedná o všechny obchody, ale o obchody, které jsou nám cenově dostupné).
Fotky jsme ani neměli v plánu, takže foťák jsme netahali, nakonec jsme toho litovali, tak jsme udělali pár fotek alespoň na mobil, třeba někoho naladíme k návštěvě tohoto nákupního centra.
Když trávíte v nákupním centru povětšinu dne, je potřeba se někde dobře najíst, my jsme zvolili oblíbenou restauraci Coocos asia food (jak jinak, máme asijské jídlo moc rádi) a na závěr před cestou jsme si dali kafíčko v  Coffeshop Company. A co jsme si z Parndorfu odvezli kromě dárků pod stromeček? Pořádnou rýmu. :-)






Komentáře

Oblíbené příspěvky