Úžasný Večer v Laa

Stalo se vám někdy, že jste se na dalekých cestách potkali s někým zajímavým? A vydrželo vám přátelství? My jsme se kdysi (na jaře to bude 7 let) v Thajsku potkali s Martinem a Míšou (M+M) z Valmezu. Půl roku po dovolené jsme je jeli navštívit a od té doby jsme si vyměnili už jen pár mailů. Teď po 6 letech, kdy jsme se viděli naposledy se najednou objevili u Jindry v práci. Rozhodli se strávit welness víkend v Laa. A protože tam nebyli poprvé a už tam navštívili i místní podniky, slovo dalo slovo a my jsme se za nimi vydali. Že prý neplánované a spontánní akce bývají nejlepší! A můžeme to potvrdit!


M+M jsme vyzvedli u hotelu a procházkou cca 10-15 min (podotýkám, že jsme celou cestu nezavřeli pusu) jsme došli na náměstí v Laa, kde je moc pěkný wine bar WeinStein. Úžasná atmosféra pátečního večera v příjemné společnosti a hlavně na krásném místě, co víc si přát?


 

Řekli byste, že po šesti letech, co jsme se neviděli a předtím jsme se viděli tak cca 2 dny, že jsme si neměli o čem vykládat? Popravdě, nebylo snad ani minutu ticho. Nasmáli jsme se, kecali jsme a kecali jsme a vyměnili jsme si za ty roky spousty cestovatelských tipů. Musíme podotknout, že oni jsou cestovatelé s velkým "C". Takže se celý večer nesl v duchu cestování, což my můžeme a už nás to zase někam láká.....


 

Ten večer se tak povedl, že jsme o něm prostě museli napsat, domů jsme jeli v noci a celou cestu jsme se smáli a nevěřili jsme tomu, že jsme se viděli a jak skvěle jsme se bavili. Tak myslíme, že další návštěva nebude až za 6 let. :-)




Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky