Objev Kávu - Panama, Káva Měsíce Srpna

Áno, opět naše pravidelná rubrika. :-) Tento měsíc cestujeme za kávou do Střední Ameriky, do Panamy. Musím teda říct, že tuto kávu vypil více méně Jindříšek sám, tak moc mu chutnala. :-)



Podle kartičky: Chuť kávy je živá, šťavnatá, sladká. Je výrazná a je vhodná i pro letní osvěžení ve formě ledové kávy. Samozřejmě byl přiložen i recept, jak si tu správnou ledovou kávu připravit.....

Podle nás: Na ledovou kávu je této kávy opravdu škoda! Raději jsme si ji dávali v naši nejoblíbenější formě. Odpolední kávička s nějakou tou sladkostí a něčím zajímavým ke koukání. Když je opravdu parné léto (což teď ale v srpnu bohužel nebylo), tak Jindříšek vždycky nachystá ledovou kávu, abychom měli odpoledne na sluníčku tu pravou siestu. Pravda je, že tato káva opravdu zmizela rychle a my bohužel tu ledovou nestihli (možná zapomněli) vyzkoušet.

Závěr: Podle Jindry se asi Panama dostala do vedení. Jako dárek dostal Jindra i jeho oblíbenou Barmu a má s čím aktuálně srovnávat. Momentální stav je první Panama, druhá Barma. U mě je pořadí stále stejné, Barma vede a Panama jí dýchá na paty. :-)

Zdroj: www.worldatlas.com

Komentáře

Oblíbené příspěvky