Amethyst Welt Maissau

Kdo by neznal ametysty, krásné fialové kameny, které si lidé často nosí jako amulety. Ale věděli jste, že právě tady (asi 30 km od Znojma) v Maissau v Rakousku je největší obnažená ametystová žíla na světě? Popravdě, my to víme cca 4 roky, kdy jeden náš kamarád přišel s nápadem udělat si tam výlet. No, tehdy nás to nikoho nenadchlo a dnes si říkáme, že je to škoda, že jsme tam nejeli dřív. Je to takový kousek!!! 
Musím říct, že jsem si myslela, že to tam bude větší, ale možná že je dobře, že je tam tak všechno na hromádce a nemusí se nikam dlouho chodit, každá část Amethyst Weltu je opravdu kousíček od sebe. 
Dočetli jsme se o tomto místě hodně, včetně informací o tom, jaké je to místo oplývající "sílou," jak jsou zde energetická místa a místa odpočinku a můžeme to všechno opravdu potvrdit. Zaujala nás i cesta čaker, která byla úžasně propracovaná. Zašli jsme si na prohlídku štoly, která byla přinejmenším zajímavá, ale víc jsme se těšili na "kutání". V Amethyst Weltu nabízí (samozřejmě za poplatek) možnost si jít sám nějaký ten ametyst najít. Zkusili jsme to a opravdu jsme našli, Jindra jich teda našel víc, ale já jsem taky přispěla. :-) Když jsme vraceli nářadíčko, tak paní asi uznala, že toho máme málo, tak nám jich pár přidala. :-) Na závěr musím říct, že to byl dobrý pocit si takový krásný kámen (samozřejmě v neopracovaném stavu) vykutat a odnést domů.

TIP: Je dobré, že se nemusí platit vstup do areálu, takže do těch relax zón si můžete zajít kdykoli bez placení. A je jenom na vás, co si potom v rámci Amethyst Weltu zaplatíte.


























Komentáře

Oblíbené příspěvky