Praha: Day 2

Druhý den už se odehrával v Praze a to konkrétně v Zoo Praha.

Po snídani jsme uklidili stany, udělali ještě to foto s hradem v pozadí a vyrazili směr Praha. Asi jsme zvolili špatnou trasu, protože jsme jeli přes celé město a ve velké dopravní špičce, takže na místo jsme dorazili později, než jsme chtěli.

Zoo je rozdělena do dvou částí, spodní a horní. Větší a zajímavější je ta vrchní část. Na tu se dá vyjít pěšky nebo vyjet lanovkou (ta je za 20 korun jeden směr a shodli jsme se, že když už je celkem drahé vstupné, mohla být již v ceně).




Ten den byl opravdu pařák, takže ne úplně ideální podmínky pro návštěvu zoo. Jednak to bylo náročné pro nás a jednak se zvířata dost schovávala. I tak jsme ale asi udělali návštěvnický rekord, protože jsme v zoo vydrželi sedm hodin :-)


Původně jsme chtěli ještě navštívit i památky ve městě, ale od tohoto jsme museli ustoupit, protože bylo již hodně hodin a byli jsme ko.

Zoo byla krásná, podle mého by tam ale mělo být víc možností jak se přesouvat, protože je hodně rozlehlá a myslím, že hlavně děti ji nemají šanci za jednu návštěvu zvládnout. 











Komentáře

Oblíbené příspěvky