Teahouse

Téměř po 13-ti letech jsme zavítali do čajovny, kde jsme kdysi měli jednu z prvních schůzek :-). Už to není taková čajovna, jaká bývala, určitě se změnila k lepšímu, jde s dobou, takže je tu vidět značná modernizace a určitě teď nabízí víc služeb, než dřív.
Nevěděli jsme, co přesně ochutnat, tak si někteří nechali poradit. Já jsem zvolila klasiku, která mi chutnala už kdysi a tou byla Karamelová kostka (černý čaj, mléko a karamel), mňam :-). Jindříšek zvolil Teheránskou kávu a ta nás dostala všechny! Byla vynikající, jak vůní, tak chutí, nepotřebovali jsme ani cukr ani mléko a stala se putovací kávou, protože opravdu šla od jednoho k druhému, jak nám chutnala! Lenča si dala povzbuzující cosi, u čeho si už nepamatuji název, ale díky skořici a horkému ovoci nám to připomnělo "tekutý štrůdl"  - v dobrém slova smyslu. No a Tom chtěl nějaké bylinky, tak měl nějakou směs, která už také nevím jak se jmenovala, ale v názvu určitě bylo slovo "drak" a musím uznat, že z čajů si nejlépe vybral on.
Ke každé objednávce jsme dostali i nějaké sladkosti - asi se ke každému hodí něco jiného a opravdu jsme byli spokojení. Kluci měli i hlad, tak ochutnali pitu, která byla jak jinak než výborná.
Shrnuto, po tolika letech jsme si to v čajovně opravdu užili. Doporučujeme všem, naši čajovnu Procitni a chechtej se. :-)









Komentáře

Oblíbené příspěvky