Hotel Reber´s Pflug

V první řadě musím říct, že se mi nikdy nechtějí dělat recenze na hotely (a že jsme jich na svých cestách už řadu navštívili), ale co se týče hotelu Reber´s Pflug, tak o tom musím pár řádků napsat. Dostali jsme se do něj úplnou náhodou při pracovní cestě. Normálka, jede se na pracovní cestu, zavolá se do hotelů, které známe, nocleh se vždycky najde, tentokráte jsme ale narazili na velký problém, v okruhu cca 70 km od Stuttgartu bylo téměř vyprodáno (Stuttgartské výstaviště hostilo asi nějakou velmi významnou výstavu). A hlavně bylo vyprodáno i tím směrem, kterým jsme se od Stuttgartu ubírali my. I když jsme si od místa pracovní cesty taky kus zajeli, byli jsme rádi, že máme kde složit hlavu. Ve Schwäbisch Hallu se moc nevyznáme, a tak jsme hotel chvíli hledali, z venku ani pořádně nešlo vidět, že se jedná o hotel, venku tma jak v pytli. O to víc jsme byli překvapení, když jsme vešli dovnitř, hned od vchodu nám hotel učaroval. Neuvěřitelně příjemné prostředí i personál. V hotelu se mísí staré s novým, pochopili jsme, že to jako hotel slouží už skoro 100 let, takže dost věcí bylo původních a dost věcí bylo moderně dodělávaných, takže kombinace opravdu parádní.
A nadšená jsem byla samozřejmě ze snídaně. Jak jsem zmiňovala v minulém Five Things, miluju hotelové snídaně, na ty se vždycky moc těším. Jakožto vyznavači (pravda, někdy spíše teoretičtí vyznavači) zdravého zdravotního stylu jsme si tady přišli jako v ráji. Veškeré potraviny, které zde nabízejí (a že jich není málo) jsou převážně místního původu, takže mléčné výrobky jsou od „strejdy Hanse“, pečivo pekla „pekárna na náměstí“ atd. K výbornému čerstvému pečivu dostanete pravý kousek másla, který vám obsluha přinese na talířku, nerozbalujete kostičku margarínu ze supermarketu…. V nabídce byla spousta domácích marmelád, různé oříšky, semínka….. No prostě báječný výběr kvalitních potravin.
Pokud máte někdo cestu tímto směrem a nevíte, kde přespat, nebo kde strávit příjemný čas, nebo prostě jen chcete vyzkoušet něco nového, určitě doporučujeme tento hotel. Navíc má tento rodinný hotel i vyhlášenou restauraci. To nás pro tentokrát mrzí, že jsme nestihli něco ochutnat, přijeli jsme v noci a odjížděli jsme o půl 8 ráno…. Tak snad někdy příště!

Foťák jsem samozřejmě neměla, takže nemůžu přidat fotky, ale pokud by měl někdo zájem, může mrknout na: www. rebers-pflug.de


 Oficiální logo hotelu.






Komentáře

Oblíbené příspěvky