Dinner With Friends

Asi před měsícem jsme si zašli s přáteli na výbornou večeři do hotelu Savannah. Hotel je na Hatích, takže pro Znojmáky je trochu z ruky, nicméně večeře byla opravdu kulinářským zážitkem. Než hledat vhodnou restauraci přímo v centru Znojma (kterých je docela pomálu), zajeli jsme vyzkoušet něco nového. No něco nového to bylo jen pro nás, Ivča s Míšem sem chodí často a nechali jsme si poradit. 

Kdo nemá rád, někdy až kýčovitě, přezdobené prostory, toho to tu moc nenadchne, ale v příjemném večerním osvětlení to působí velmi luxusně a cítíte se tam příjemně. Výhodou je velký dětský koutek, kam se mohou uchýlit vaše ratolesti, když je nebaví sedět u stolu s dospělými, :-) nebo když si chtějí dospělí v klidu popovídat…. 

Jídlo bylo vynikající, dlouho jsme si tak nepochutnali a nejlepší byl dezert, kdy nám byl donesen čokoládový fondant s limetkovým creme fraiche (a přímo kuchařem dělaný, nic kupovaného trvanlivého) a to byla opravdu „božská“ tečka na konec. Takže pokud se chystáte někam na nějaký kulinářský zážitek, zajeďte se najíst do hotelu Savannah. Navíc příjemné posezení s přáteli, co víc si přát?



Komentáře

Oblíbené příspěvky