Kabo & Styl

Původně jsem ani o Kabu psát nechtěla, ale s Lenčou jsme udělaly pár fotek, tak se o ty zážitky můžu podělit. Zimní výstava bývá sice obecně slabší, ale my jsme si ji užily se vším všudy. Docela se těším na léto, protože veletrhy Kabo & Styl oslaví 50 let. A prý se chystá nějaká akce. :-)



Všichni jsme začali na Kabu (jak jinak, jeli jsme hlavně kvůli němu, čili výstavě bot a kabelek). Hned jsme si našli kavárnu a posilnili se kávičkou na rozjezd. My dvě jsme se potom trhly a zamířily jsme na Styl (tedy oblečení a doplňky). Chvíli jsme se procházely a potom jsme zamířily na módní přehlídku, což byl taky jeden z hlavních cílů dne. Ještě než začala přehlídka, blejskly jsme se na "červeném" koberci. A musím říct, že zázemí kolem přehlídky, bar a diskokoule dodávaly přehlídce super atmosféru. Přehlídky jsme zkoukly hned dvě za sebou. Viděli jsme trendy v oblečení jak pánské, tak dámské módy, viděly jsme oblečení pro volné chvíle a druhou přehlídku zakončilo spodní prádlo a to bylo asi to nejlepší. 




Po přehlídkách a lehkém obídku jsme se připojily opět za našima na Kabo, kde jsme chvíli brouzdali a pak jsme se s Lenčou přichomýtly k předávání cen české obuvnické asociace a tak jsme to taky zapily. :-) Uvidíme, co na nás chystají v létě.

Komentáře

Oblíbené příspěvky