Lago di Garda Day 1: We love Sirmione!



Letos jsme letní dovolenou naplánovali a rozhodli celkem narychlo a na poslední chvíli. Měli jsme jasno v tom s kým pojedeme a že pojedeme autem. Nakonec zvítězilo italské jezero Garda. O Gardě slýcháme od malička, víme, kde je a že je tam hezky, ale nikdy jsme tam nebyli. Byl čas to napravit, vybrali jsme si město Sirmione.






Vyrazili jsme ráno a cca po 8 hodinách jsme byli na místě. Říkali jsme si, že nebudeme dělat, že jsme nikdy nikde nebyli a že nebudeme jásat, až uvidíme vodu. Nicméně ten první pohled, když jsme našli náš hotel a viděli jsme hned z cesty, že jsme prakticky u vody, tomu se nedalo odolat a v autě zaburácelo obrovské WOW!!!


Hotel se nám líbil, i zaměstnanci byli moc milí a navíc ten výhled!!!


Hned jsme se převlíkli do plavek a šli k vodě, kluci se nadchli pro motorový člun a během půl hodiny už jsme byli na něm! My jsme si to s Vendu náležitě užívaly na přídi a kluci u řízení. Byl to úžasný zážitek, zastavit si uprostřed jezera a skočit si do vody, která mimochodem byla báječná, jak barvou, tak teplotou.









Večer jsme vyrazili do starší části města na večeři, sice vyhrála pizza, ale dali jsme si k ní dobré červené víno Bardolino (které jsme měli v plánu ochutnat) a potom jsme se procházeli po starém městě. 




Po prvním dni jsme byli všichni nadšení, laťku jsme si nastavili hodně vysoko a těšili jsme se na další zážitky.

Komentáře

Oblíbené příspěvky