Wine Bar Chatka Aneb Kam Ve Znojmě Za Vínem?

Pro většinu Znojmáků asi trapná otázka, ale po zamyšlení až zase tak hloupá není. Pokud pominete spousty a spousty soukromých sklepů a spousty a spousty různých ochutnávkových akcí, když si chcete někam vyrazit na vínko třeba ve všední den, tak kam? V restauracích nabízí celé lahve vína a z rozlévaných není zrovna dvakrát co vybírat, nabídka je hodně omezená. A co když nehcete celou lahev, co když chcete ochutnávat něco nového a ochutnat toho víc? A tak jsme se jednoho dne (když jsme dostali slinu) rozhodli jít do nedávno otevřeného Wine Baru Chatka. 



O Chatce jsme slyšeli hodně a přesvědčili jsme se na vlastní "chuťové buňky". Nabídka vín je podle nás určitě dostačující, musí si tady vybrat snad každý. Je skvělé, že se dá ochutnávat po deci a pak si vybrat to nejlepší a koupit si třeba celou lahev. Mimo nabídku českých vín nabízí Chatka i vína rakouská a německá, to oslovilo především kluky, tak hned vyzkoušeli jak německý, tak i rakouský "Rýňáček".
Co ale musím říct, moc se nám líbí interiér tohoto wine baru, je to opravdu něco jiného a osvěžujícího. Obecně se nám v Chatce moc líbilo a už se těšíme na letní posedávání s přáteli třeba nad sklenkou výborné Pálavy od Vinařství Piálek & Jäger, to zase byl můj favorit, akorát už nevím jaký ročník, ale v Chatce to určitě vědět budou. :-)


Komentáře

Oblíbené příspěvky