Otevřené sklepy - Šatov



Otevřené sklepy: podle nás jeden z nejlepších vinařských nápadů :-) jak dostat lidi za vínem. A my jak jinak…. přidáváme se. Letos jsme toho chtěli stihnout více, bohužel se nám otevřené sklepy křížily i s jinými akcemi. Ale Šatov, tak ten jsme si nenechali ujít. Víceméně opět stejné složení, plus mínus se někdo na chvíli přidal, někdo na chvíli zmizel, ale vesměs to bylo podobné jako v Hnanicích. Podobné ale pouze co se týče osazenstva, co se týče počasí, tak to bylo o 1000% procent jiné. Zatímco v Hnanicích jsme zmrzali, tady jsme se málem roztekli :-).







Sklepy jsme nenavštívili všechny, to ani nebylo v našich silách, ale měli jsme pár tejpků a pár známých :-) takže volba sklepů byla jasná. Svělým nápadem byl vláček, který vozil návštěvníky i k těm dále položeným sklepům a díky tomu se u nich určitě zvýšila návštěvnost. A my? Taky jsme frčeli :-)




Výborně jsme se najedli (a nejen najedli, ale i napili) u Frlausů a velmi příjemně překvapení jsme byli u Plocrů. Tam nás nejvíce zaujaly skleničky s ovocem, květy, či koženým páskem…. Ano správně, každá ta která sklenička obsahovala vůně, které připomínají určité druhy vína a bylo to neuvěřitelné, jak se trefili….




Akci jsme zakončili poslechem hudby od „neúnavného“ a skvělého muzikanta v jedné stodole, kde nabízeli svá vína 3 drobní vinaři.


Komentáře

Oblíbené příspěvky